Plaćanje

Plaćanje gotovinom pouzećem

Vašu porudžbinu možete platiti i pouzećem, u gotovini, prilikom preuzimanja paketa od kurirskog službenika. Vi dobijate račun kao potvrdu da ste platili, a kuriru potpisujete otpremnicu kao njegovu potvrdu da je isporučio paket.

Gotovinom ili karticom u našoj radnji

Vašu porudžbinu možete da platite gotovinom u našoj radnji. U skladu sa zakonom, primamo isključivo domaću valutu, dinar. Ovu će te koristiti ako kod opcija isporuke izaberete preuzimam sam, kao i ako kupujete sa vaučerom (kupon kodom). Platite izvesnu sumu dobijete kod (vaučer) u toj vrednosti i onda pazaraite na našem sajtu dok god ima novca na vaučeru.

Na žiro račun

Postoji i mogućnost direktne uplate na naš žiro račun u OTP banci. U ovom slučaju se ceo iznos porudžbine plaća avansno, odnosno pre slanja i preuzimanja poručene robe. Ovo će te koristiti ako ste van grada ili u insotranstvu i želite da uplatite određeni vaučer za vaše stare roditelje. Onda možete i sami da naručujete robu za njih i roba će im stizati do praga bez da se imalo angažuju oko toga

PayPal ( Ovu opciju ne koristimo trenutno ali planiramo da je nudimao u kasnijoj fazi razvoja sajta)

Ukoliko želite da platite porudžbinu platnom karticom preko PayPal servisa, morate promenite valute na sajtu u evro. Tek onda možete ići na kasu i izabrati plaćanje PayPal. 

Postavke

Meni

 • Dobro došli u Ribarnicu

  IP theme is a modern, clean and professional Prestashop theme, it comes with a lot of useful features. IP theme is fully responsive, it looks stunning on all types of screens and devices.

  KONTAKTIRAJTE NAS

  Panda theme

  IP theme is a modern, clean and professional Prestashop theme, it comes with a lot of useful features. IP theme is fully responsive, it looks stunning on all types of screens and devices.

  Panda theme

  IP theme is a modern, clean and professional Prestashop theme, it comes with a lot of useful features. IP theme is fully responsive, it looks stunning on all types of screens and devices.

QR kod

Kreirajte prvo nalog da bi dodavali proizvode u omiljeno.

Kreirajte nalog